Over Thada!

Huiswerkbegeleiding op maat

Thamar Liefting:

  • Heeft de lerarenopleiding Nederlands afgerond aan de Hogeschool van Amsterdam
  • Docent Nederlands op het ROC van Amsterdam, Zuidoost.

Thada is er voor scholieren die moeite hebben met hun huiswerk en vooral met de planning daarvan. Zit je op de middelbare school -VMBO- of op het MBO en lukt het je maar niet om opdrachten goed of op tijd in te leveren dan ben je bij Thada aan het juiste adres.

Thada is er voor de leeftijd van 12 tot en met 20 jaar in de regio Barneveld, Kootwijkerbroek, Stroe, Garderen, Voorthuizen, Ede, Lunteren, Wekerom, Otterlo en Harskamp.

Resultaat met minder problemen

Thada helpt jou het belang van plannen in te zien, met het maken van een planning, en je aan die planning te houden. Door elke week actief bezig te zijn met je huiswerk boek je vanzelf resultaat. Dit zorgt al snel voor minder problemen op school en voor minder spanningen aan de eettafel. Met een beetje extra hulp lukt het jou om je opdrachten op tijd in te leveren, om betere cijfers te halen voor je toetsen en je plezier terug te vinden in school. Doordat je begeleid wordt in het leren van de stof hoeven jouw ouders zich minder druk te maken over jouw resultaten, zodat er thuis meer tijd overblijft voor ontspanning.

 

Motivatie en feedback

Jou motiveren en positieve feedback geven vindt Thada heel belangrijk. Thada kan je helpen het belang van school in te zien, maar ook laten zien dat naar school gaan en dingen leren ook echt leuk kunnen zijn. Thada zal, naast huiswerkbegeleiding, ook contact met je hebben via WhatsApp. Thada hoort graag hoe je schooldag was, hoe je stage was of waar je extra hulp bij nodig hebt. Alles om jou te helpen goede resultaten te boeken.
Uiteindelijk is het de bedoeling dat je zelfstandiger wordt en dat het je lukt om zelf je huiswerk te maken. Hier gaat Thada je in kleine stappen mee helpen.

Kan jij wel wat hulp gebruiken
met je huiswerk?

Aarzel dan niet en neem snel contact op met Thada via info@thadahuiswerkbegeleiding.nl!
Ik neem zo snel mogelijk contact op voor het plannen van een intakegesprek.

Heb je vragen? Mail of bel gerust.  Thada graag met je mee.

KvK-nummer: 76265420