Leren leren

Thada! helpt je

Plannen

Uit onderzoek blijkt dat leerlingen moeite hebben met plannen. Het is dus helemaal niet gek wanneer jij hulp nodig hebt bij het maken van jouw huiswerk en een planning. Obstakels voor jou kunnen zijn dat je jouw huiswerk niet overziet en het je niet altijd lukt om je huiswerk op tijd in te leveren. De opdrachten stapelen zich op en je weet niet meer waar te beginnen. Thada helpt jou deze opdrachten klein te maken, zodat jij stapje voor stapje bezig bent met de opdracht en je uiteindelijk een mooi eindproduct in kunt leveren.

Motivatie en plezier

Misschien neem je ook minder snel iets aan van je ouders met het gevolg dat er discussies kunnen ontstaan. Door de spanningen kan school vooral een negatieve uitwerking hebben, waardoor je de motivatie en plezier om te leren verliest.

Faalangst?

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je last hebt van faalangst, waardoor je, ondanks je harde leren, onvoldoendes haalt. Thada kan je tips en tricks geven, zodat jij zelfverzekerder naar school gaat en je een beter resultaat haalt. Misschien staat er een examen voor de deur en weet je niet hoe jij je hierop kunt voorbereiden? Ook dan kan Thada jou helpen. Heb je hulp nodig bij het maken van een sollicitatiebrief en het voorbereiden op het sollicitatiegesprek? Schroom niet en schakel Thada in. Moeite met lezen? Zelfs dan kan Thada jou helpen.

Veelgestelde vragen

Op welke dagen kan ik naar Thada voor huiswerkbegeleiding?

Op maandagavond vanaf 18:30 tot 21:30 en op dinsdagavond vanaf 18:30 tot 21:30.

Waar vindt de huiswerkbegeleiding plaats?

Spreekt Thada jou aan en kan je wel wat hulp gebruiken met je huiswerk, dan plannen we samen met jou en jouw ouders een intakegesprek in om te kijken of Thada bij jou past. Tijdens dat gesprek kijken we ook op welke plek jij het beste huiswerkbegeleiding kunt krijgen.

Hoe groot is de huiswerkgroep?

De groep bestaat uit maximaal vier leerlingen, zodat je intensieve begeleiding krijgt, maar dat je ook kunt leren van en met elkaar.

Wat kost huiswerkbegeleiding?

Thada hanteert een tarief van €30,- per uur. Thada levert maatwerk, dus tijdens het intakegesprek kijken we samen naar hoeveel begeleiding jij nodig hebt in de week.

Kan jij wel wat hulp gebruiken
met je huiswerk?

Aarzel dan niet en neem snel contact op met THADA via info@thadahuiswerkbegeleiding.nl!
Ik neem zo snel mogelijk contact op voor het plannen van een intakegesprek.

Heb je vragen? Mail of bel gerust. THADA denkt graag met je mee.